eFoil

Presenterar

LIFT3 eFoil

När du hamnar i den perfekta svängen och svävar över vattnet på foilen, du och brädan är ett, känslan av att flyga… ett ögonblick du kommer att minnas resten av ditt liv.
SURFTID

Upp till 120 min

TOPPFART

ca 50 km/h

Flyg över vattnet

eLift3

Den snabbaste, längsta och mest varaktiga eFoil upplevelsen.

Med en helt anpassningsbar serie av foilhårdvara, som de bästa inom surfing litar på när de försöker sig på bedrifter som definierar deras rykte och arv.

  SE FILM

Spela videoklipp

Fyra storlekar

Välj den bräda som passar dig bäst

eLift3 har en uppdaterad form för ökad manövrerbarhet och förenklad användning. Den uppgraderade konstruktionen gör att de nya storlekarna minskar i vikt och samtidigt ökar i hållfasthet vilket sammantaget gör eLift3 till det lättaste och starkaste eFoil-alternativet på marknaden.

5ft9 in BlueOverhead

4’2 Pro eFoil

4’9 Sport eFoil

5’4 Cruiser eFoil

5ft9 in Blue Overhead

5’9 Explorer eFoil

Teknisk beskrivning

Vad är en eFoil?

eFoilen använder ett avancerat litiumjonbatteri för att driva en tyst elektrisk motor som är monterad på en kolfiberhydrofoil.

eFoilen kontrolleras med hjälp av en trådlös (Bluetooth) handkontroll, som ger dig upp till två timmars foiling på en laddning. 

eLift teknologi

Framdrivning

Motor

eLift3 har en borstlös likströmsmotor (BLDC-motor) som är designad och tillverkad av de absolut bästa ingenjörerna i branschen. Vi har uppnått vad ingen konkurrent har klarat och skapat en patenterad, underhållsfri, direktdriven motor – fri från tunga, krävande och ljudliga växlar.

eLIFT3 motorn är extremt effektiv och tyst genom vattnet och den har tillräckligt med kraft för att dra två foilare samtidigt.

elmotor
elift propeller

Propeller

LIFT3 propeller är precisionstillverkad ifrån ett massivt aluminiumblock. Vi handpolerar och balanserar varje propeller till perfektion innan vi avslutar med en hårdanodisering.

Lifts propellrar är där ”gummit möter vägen”, -ingenjörer ser att de är ett konstverk och eFoilare uppskattar att de är extremt tillförlitliga.

Propellerskydd

Vårt skydd har omdefinierats för att inte bara erbjuda säkerhet och trygghet för eFoilaren, utan även förbättrad hydrodynamik och ökad stabilitet. Med den här nya, förfinade och förbättrade framdrivningen erbjuder eLift en enastående upplevelse som saknar motstycke.

propellerskydd

Från tyst till nästan ljudlös

Med eLIFT3 har vi förbättrat den intrikata designen för att minska allt akustiskt ljud till nära ljudlös så att när du flyger … är det bara du och Moder Natur som hörs.

Liftfoils teknologi

Vårt material & process

Lift eFoils är byggda i raffinerade stålverktyg som används för att forma kolfiberdelar vid extrema temperaturer, samma process som används för att skapa material för racerbilar. Vi är det enda eFoil företaget som använder dessa avancerade metoder.

Resultatet? En unik marmorerad kolfiber som är lättare och starkare än våra tidigare modeller och de lättaste eFoils på marknaden idag.

För att inte tala om att de är och ser otroligt fantastiska ut.

Liftfoils teknologi

Helt ny form

Vi har redesignat våra kanter och de punkter där vattnet släpper för en smidig och stabil foiling på vattnet, vilket gör det lättare för alla efoilare, oavsett bakgrund, att komma igång på en mindre bräda.

Resultatet är en kolfiberbräda som erbjuder den bästa kombinationen av stabilitet och prestanda och massor av kuliga och fantastiska upplevelser.

Liftfoils teknologi

Handkontroll

En ergonomisk, vattentät Bluetooth kopplad styrenhet som enkelt visar batteriets livslängd och låter dig växla snabbt och intuitivt mellan en mängd olika hastighets- och prestandainställningar.

Vill du stanna snabbt? Släpp bara avtryckaren. För ökad säkerhet stannar framdrivningen automatiskt så snart handkontrollen träffar vattnet eller om brädan lutar mer än 45 grader.

Håll dig uppkopplad

Lift-appen

Lift-appen är helt ny och designad för vår nya generations eFoils. Registrera ditt köp, uppdatera din bräda och handkontroll och se allt vårt innehåll om att komma igång direkt på både via Apple och Android.

    

Skräddarsy din eLift

Anpassa din bräda

Den snabbaste, längsta och mest varaktiga eFoil upplevelsen.

Med en helt anpassningsbar serie av foilhårdvara, som de bästa inom surfing litar på när de försöker sig på bedrifter som definierar deras rykte och arv.

  LÄS MER

ELIFT3

360 graders vy

Testflyg

Pröva innan du köper

Besök vårt varv på Tynningö för att testa en eFoil och uppleva en makalös flygning över vatten.

testa flyga efoil

Redo att flyga?

Varukorg
Rulla till toppen