Jobba med oss

Vi söker social media facilitator & PST Instruktör!​

Vi söker en socialt begåvad och sportintresserad individ i 25 – 35 årsåldern som vill ha världens roligaste sidegig där du ska sköta våra sociala plattformar på FB, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube mfl och där skapa och lägga upp innehåll och marknadsföra vår PST- (Personlig Surfträning) och eventverksamhet med originalet- världens bästa, lättaste, snabbaste, och coolaste flygande surfbräda!

Vi erbjuder rätt person goda förtjänstmöjligheter baserat på provision. Vi kommer även erbjuda gratis flygandesurflektioner och när du är tillräckligt bra – utbilda dig till instruktör och Personlig Surftränare (PST) vilket innebär ytterligare bra inkomstmöjligheter. Vi ser detta uppdrag som ett sidegig till ditt ordinarie jobb där mesta delen av jobbet är under vår, sommar och till mindre del hösten och vintern. Vi tror att du jobbar- eller har jobbat med marknadsföring i sociala medier.

Är du rätt person? Skicka oss din intresseanmälan (samt ev frågor/funderingar) med en beskrivning av dig själv och din bakgrund till: info@liftfoils.se

Varukorg
Rulla till toppen