NYHET

DEN NYA LIFT3 F

FLYG MER, SPENDERA MINDRE
Vår lättflygande eFoil, nu uppdaterad så att du kan flyga längre och smidigare, till ett nytt lågt pris från 129 900 kr

DET NYA SÄTTET ATT FLYGA

Roligt, lätt att flygsurfa och tillgängligt. Med den nya LIFT3 F har vi ökat tillgängligheten till originalet och den bästa samt branschledande eFoilen med glasfiberbräda för att erbjuda stabilitet framför prestanda, till ett nytt lågt pris.

SE DEN NYA LIFT3 F IN ACTION

Brädan tillverkad av glasfiber

Ökad stabilitet

Ultra-stable ride

Fiberglass body

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Lifts eFoil-teknik kombinerar ett toppmodernt batteri, en specialdesignad, extremt hållbar aerodynamisk bräda, nästa generations framdrivningssystem, hydrofoilvingar i kolfiber och en Bluetooth-handkontroll som tillsammans bidrar till den ultimata vattensportupplevelsen.

FRAMDRIVNING

LIFT3 F har en borstlös direktverkande elmotor på 5 kW, designad och tillverkad av de absolut bästa ingenjörerna i branschen, vilket möjliggör hastighet och körstabilitet. Denna supereffektiva och underhållsfria elmotor har även inspirerat svenska elbåtstillverkare i sin utveckling.

PROPELLER

Nya LIFT3 F är utrustad med en FRP (fiberförstärkt polymer) propeller, som ger ökad effektivitet, minskad friktion och dämpade vibrationer med en nyutvecklad konisk propellernavdesign.

HANDKONTROLL

Vår ergonomiska trådlösa Bluetooth-handkontroll visar enkelt batteritiden och låter dig intuitivt växla mellan hastighet- och prestandainställningar.

TVÅ OLIKA STORLEKAR

NYA LYSANDE OCH LIVFULLA FÄRGER

UPPGRADERAD HÅRDVARA

Finns i storlek 4’9″ och 5’4″ – perfekt för att dela din eFoil-upplevelse med familj, vänner och bekanta.

Två helt nya coola färger – Iceberg Blue & Sunset Peach.

28” precisionsmast av aluminium och ditt val av våra populära fram- och bakvingar i kolfiber.

Finns i storlek 4’9″ och 5’4″ – perfekt för att dela din eFoil-upplevelse med familj, vänner och bekanta.
Två helt nya coola färger – Iceberg Blue & Sunset Peach.
28” precisionsmast av aluminium och ditt val av våra populära fram- och bakvingar i kolfiber.

LIFT3 F KONSTRUKTION

LIFT3 F har en egenutvecklad glasfiberblandning – små strängar av glasfiber smälts ner till ett extremt robust material, tillverkat av Lifts ingenjörer med en perfekt designad aerodynamisk form för hydrofoiling.
Den nya formen bidrar till en stabil flygsurfupplevelse som nybörjare och familjer uppskattar. Den nya LIFT3 F har en 28” precisionsfräst aluminiummast och Lifts supereffektiva fram- och bakvingar i kolfiber

AVANCERAD BATTERITEKNOLOGI

Vårt lätta batteri (1,2 kWh) minskar avsevärt vikt och kostnad, samtidigt som det bidrar till en fantastisk flygsurfupplevelse.

eLift3F vs eLift4

“Light” batteriet är ett specialtillverkat litiumjonbatteri byggt för tuffa marina miljöer som erbjuder upp till 60 minuters åktid och väger 3 kg mindre än ”Full Range” batteriet, vilket gör det lättare att bära och transportera din eFoil.

Full Range” batteriet erbjuder upp till 100 minuters flygsurftid och i vissa fall längre än så beroende på vikt och andra påverkande faktorer som vind, vågor, strömförhållanden mm. Batterierna är utbytbara och kompatibla med alla generationer av Lift eFoil.

FLYGSURFA MED FÖRTROENDE

Den speciella LIFT eFoil-känslan – när bara det bästa är gott nog!

Sålda eFoils globalt

10000+

Globala partners

350+

Lift eFoil flygsurfturer globalt

1 000 000+

Garanti

2 år

EN GLOBAL GEMENSKAP

När du väljer en Lift eFoil får du inte bara den ultimata vattensportupplevelsen för dig och din familj, du blir en del av Lifts globala gemenskap med 300+ platser som erbjuder lektioner, demos och möten över hela världen, och en superaktiv och stödjande onlinegemenskap av användare som delar erfarenheter, flygsurfar- och växer tillsammans. I Sverige har vi en privat FB grupp för alla Lift eFoilare – en plats att dela upplevelser och inbjudningar till nya äventyr.

Konfigurera din eFoil

LIFT3 F

Varukorg
Rulla till toppen